RdP_7_Ecologisme_Real_(I)

Una de les conseqüències de barrejar ideologia amb la realitat científica és que pot acabar derivant en aquesta anècdota que acabem de sentir del catedràtic de Biotecnologia per la Universitat Politècnica de València, JM Mulet.

I de realitats va aquesta entrevista, les quals es contraposen amb la ideologia, ben o mal intencionada dels nostres gestors públics, les associacions ecologistes o empreses que busquen més l’estètica que l’ètica.

En aquesta primera part d’una llarga entrevista de més de 2 hores, parlo amb el professor Mulet de l’Escalfament Global, de la dialèctica entre Boomers i Doomers; de l’empremta hídrica, de documentals catastrofistes, de combustibles alternatius per als vehicles actuals, per acabar parlant de Turisme Sostenible… perquè vosaltres quin model creieu que ho és més, de sostenible: el de Benidorm, el de les urbanitzacions de costa o el del Turisme Rural? La resposta la teniu en aquesta interessant i alhora realista entrevista!

“Si piensas que la solución para la energía es el autoconsumo, para la alimentación los huertos urbanos y para la salud las terapias naturales: enhorabuena. Acabas de descubrir la Edad Media.” JM Mulet

Blog: https://jmmulet.naukas.com/

Tema musical: See Saw Moon i Funhouse, de Crowander.